Nyhetsbrev

I våre nyhetsbrev informerer vi om følgende:

  • Sentrale nyheter innen plantebasert kosthold, dvs. viktige forskningsfunn, politiske nyheter og samfunnsnyheter
  • Informasjon om hva HePlas medlemmer har gjort.

Vi har kommet med flere innspill til Helsedirektoratet, hatt flere medieoppslag og foredrag, og spredt informasjon om plantebasert kosthold på arrangementer og festivaler.

August 2020: Sunne matpakker og plantebasert pålegg, og havremelk i skolemelkordningen

Vår 2020: Grønnere grill, norsk jodkrise (VKM-rapporten), for høyt inntak av mettet fett hos småbarn (Småbarnskost 3) og Helsedirektoatets nye sider om plantebasert kosthold

Vår 2020: Spis plantebasert mot pandemier som corona (kjøtt, zoonoser og forebygging)

Sunn ferdigmat, mettende supper, nye vitenskapelige rapporter – nyhetsbrev høsten 2019

Velg sunn plantebasert is i sommer – mai 2019-nyhetsbrev

Velg sunn plantebasert grillmat i sommer – mai 2019 nyhetsbrev

Nyhetsbrev Påske 2019 – påskemat, egg og helse, EAT-Lancet-rapporten

Nyhetsbrev januar 2019: Norges sterkeste kvinne spiser vegansk

Nyhetsbrev God jul 2018

Nyhetsbrev januar 2018 – Vegetar er en stor trend i 2018

Fagmedlemsbrev julen 2017

Julebrev desember 2017

Nyhetsbrev desember 2017

Nyhetsbrev høsten 2017

Nyhetsbrev mai 2017 – 2 – Grill sunt, se hvem åpnet Oslo Vegetarfestival og les hva som er sunne fettkilder

Jod og jodmangel i Norge: intervju med HePla i flere aviser

Nytt mars 2017

Nyhetsbrev våren 2016

Nyhetsbrev høsten 2016

Julebrev 2016