Spør ernæringsfaglig rådgiver om plantebasert kosthold

Har du spørsmål angående vegansk, vegetarisk eller et annet, hovedsakelig plantebasert kosthold, kostholdsplanlegging og ernæring, kan du spørre en av våre ernæringsfaglige rådgiver. Du kan både stille et spørsmål om plantebasert kosthold, detet er gratis.

Er du interessert i en individuell konsultasjon om hvordan spise vegetarisk, vegansk eller hovedsakelig plantebasert, og vil ha kostholdsveiledning ved omlegging til vegetarisk eller vegansk ksothold, samt utarbeidelse av en individuell kostholdsplan, kan du få dette mot betaling. Ta kontakt direkte med våre rådgivere (dette er ikke i regi av HePla som organisasjon):

Nina Johansen hepla.no
Nina Johansen har mastergrad i samfunnsernæring og er nestleder i HePla. Send ditt spørsmål til nina@hepla.no eller gjennom plantebasertkosthold.no
Pernilla Berg nutritionist, dr.med
Pernilla Berg er ernæringsfysiolog (nutritionist) og dr.med, og er HePla sin rådgivende fagperson. Kontakt Pernilla Berg her

 

 


Har du noen helseproblemer eller sykdom og vil ha en individuell konsultasjon hos klinisk ernæringsfysiolog, kontakt din fastlege eller din kontakt som for eksempel spesialist i spesialisthelsetjeneste og be om å vurdere henvisning til en klinisk ernæringsfysiolog. Vi i HePla svarer ikke på den type spørsmål.

Vi svarer heller ikke på generelle spørsmål om helse.

Les også:

Ofte stilte spørsmål om plantebasert, herunder vegansk og vegetarisk kosthold: