Lege Tanja Kalchenko hepla.no

Spør legen

Tanja Kalchenko, lege, svarer på spørsmål om plantebasert kosthold og helse.
Har du spørsmål angående vegansk, vegetarisk eller et annet, hovedsakelig plantebasert kosthold, og helse, kan du spørre legen. Send ditt spørsmål til tanja@hepla.no eller post@hepla.no  Dette er gratis.

Ønsker du derimot en individuelt tilpasset kostholdsplan og en individuell konsultasjon (mot betaling), kan du kontakte en av  våre ernæringsfaglige rådgivere, Nina C. Johansen og Pernilla Berg. Begge har en solid utdannelse innen ernæringsfaget, har gitt mange konsultasjoner og spiser plantebasert selv.

Vi svarer ikke på generelle spørsmål om helse.

Har du en sykdom eller en tilstand og ønsker en individuell konsultasjon ang. denne og kosthold, spør først og fremst din fastlege eller din lege/kontaktperson i spesialisthelsetjenesten. Be eventuelt disse om å vurdere å henvise deg til en klinisk ernæringsfysiolog. Alle kliniske ernæringsfysiologer bør ha kunnskap om plantebasert, inkludert vegansk og vegetarisk, kosthold. Opplever du at dette feiler, kontakt oss på post@hepla.no.  Vi kan da forsøke å videreformidle ditt spørsmål til en (privatpraktiserende) klinisk ernæringsfysiolog.

Svar på dine spørsmål er kun til opplysningsformål, og erstatter ikke kontakt med din lege eller en annen kontaktperson innen helsevesenet.

Les gjerne: