Lege Tanja Kalchenko hepla.no

Spør legen

Tanja Kalchenko, lege, svarer på generelle spørsmål om plantebasert kosthold og helse.
Har du spørsmål angående vegansk, vegetarisk eller et annet, hovedsakelig plantebasert kosthold, og helse, kan du spørre legen. Send ditt spørsmål til tanja@hepla.no eller post@hepla.no  Dette er gratis. Tanja Kalchenko gir ikke individuell veiledning/oppfølging, utredning eller lager kostholdsplaner, eller henviser til blodprøvetagning.

Ønsker du derimot en individuelt tilpasset kostholdsplan og en individuell konsultasjon om kosthold (mot betaling), kan du kontakte en av  våre ernæringsfaglige rådgivere, Nina C. Johansen og Pernilla Berg. Begge har en solid utdannelse innen ernæringsfaget, har gitt mange konsultasjoner og spiser plantebasert selv. Nina C. Johansen har mastergrad i samfunnsernæring fra OsloMet og er videreutdannet innen plantebasert kosthold. Les mer om Nina C. Johansen her

Individuell konsultasjon ved klinisk ernæringsfysiolog med videreutdannelse innen plantebasert kosthold og doktorgrad Ågot Lia Amundsen kan du bestille her

Ønsker du personlig veiledning innen livsstil og plantebasert kosthold av lege, mot betaling, har du bestille en (video-) konsultasjon ved lege Gunhild Melleby eller lege Allan Fjelmberg

Vi svarer ikke på generelle spørsmål om helse.

Har du en sykdom eller en tilstand og ønsker en individuell konsultasjon ang. denne og kosthold, spør først og fremst din fastlege eller din lege/kontaktperson i spesialisthelsetjenesten. Be eventuelt disse om å vurdere å henvise deg til en klinisk ernæringsfysiolog. Dette er gratis, men køene kan være lange. Alle kliniske ernæringsfysiologer bør ha kunnskap om plantebasert, inkludert vegansk og vegetarisk, kosthold. Opplever du at dette feiler, kontakt oss på post@hepla.no. Vi kan da forsøke å videreformidle ditt spørsmål til en (privatpraktiserende) klinisk ernæringsfysiolog.

Svar på dine spørsmål er kun til opplysningsformål, og erstatter ikke kontakt med din lege eller en annen kontaktperson innen helsevesenet.

Les gjerne: